Flamencoreis naar Tacken | 4-11 aug 2024

Flamencovakantie in Duitsland

Het inschrijfformulier voor de volgende editie van de flamencovakantie in Tacken (D) van 4 t/m 11 augustus 2024 staat al weer klaar dus meld je vast aan via de link! Inschrijven flamencoweek Tacken 2024

Van 4 t/m 11 augustus 2024  reizen weer af naar de locatie van flamencodanser/chef-kok Guido “El Tallo” in het kleine dorpje Tacken voor onze jaarlijkse flamencoworkshopweek. Tacken ligt in de prachtige streek de Prignitz in het voormalige Oost-Duitsland. De hele week kun je genieten van gevarieerde lessen dans, zang en gitaar voor alle niveau’s. Alles in deze flamencovakantieweek draait om het muzikale samenspel. Insteek is de “Flamenco de Convivencia”. Ieders individuele bijdrage aan een mooie groove (soniquete) door palmas, jaleos en verfijnd muzikaal gevoel, komt in de lessen evenveel aan bod als de pasjes, die je als danser leert dansen, of de falsetas (melodieën), die je als gitarist leert spelen.
Reisbegeleiders
We werken  met een team van drie ervaren docenten, wiens missie het is om iedereen op haar/zijn reis naar meer plezier, ontspanning en muzikale intuïtie te begeleiden en zo het plezier voor de hele groep te laten groeien. De expert op deze weg is flamencozanger David ‘El Gamba de Jerez’ Moran; hij zal er de hele week bij zijn om zang/palmas-lessen te geven en de dans te begeleiden. David staat bekend om zijn fantastische soniquete (flamenco-groove) en zijn aanstekelijke por fiesta-zang, dus ook als zanger kom je in deze week ruimschoots aan je trekken!
Danseres Antje Herber en gitarist Jürgen Rijkers geven al vele jaren samen lessen en workshops op het gebied van flamenco por fiesta. Ze hebben veel ervaring en repertoire verzameld en delen in deze week van harte alle tools en kneepjes van het muzikale samenspel in de flamenco.
Verschillende disciplines
De lessen zijn bedoeld voor dansers, zangers én gitaristen van alle niveaus. Er zijn verschillende lesgroepen waaraan je kan deelnemen, dus ook combinaties tussen verschillende disciplines zijn mogelijk, bijvoorbeeld dans en zang, gitaar en zang. Een gedetailleerd programma krijg je 3-4 weken voor begin van de week in Tacken toe gestuurd.
Kosten en verblijf
De kosten bedragen € 645,-. Deze prijs is inclusief alle workshops, ontbijt en twee heerlijke warme maaltijden per dag (vegetarisch is mogelijk). Koffie, thee en flessen bronwater zijn gratis, voor andere drankjes betaal je een klein bedrag extra. Voor uitstapjes in de omgeving vragen we eventueel een extra bijdrage p.p..

Kamperen op het terrein kost € 45,- per week. Je kunt ook overnachten in een kamer:

  •  Meerpersoonskamer € 105,- per week pp.
  •  Éénpersoonskamer € 210,- per week.

Deze prijzen zijn inclusief beddengoed. Gebruik van extra handdoeken kost € 5,-

AANMELDEN
Meer informatie: flamencovakanties.nl
Aanmelden via: Inschrijfformulier flamencovakantie 2024 Tacken