Flamenco optredens en speciale projecten

Ana Azules treedt op in vele formaties en staat garant voor een avondje intense flamenco. Informeer naar mogelijkheden voor optredens met en zonder ensemble,  op feesten en speciale gelegenheden of  b.v. een workshops op maat tijdens bijeenkomsten met bedrijf of organisatie. Neem rechtstreeks contact op via info@azules.nl of via laat een bericht achter in het contactformulier onderaan de pagina.

Bekijk hieronder een kleine selectie van de verschillende projecten, optredens en dansgezelschappen.

Carmen

Antje was te zien én horen als Carmen in de voorstelling van Frank Groothof. Carmen is het verhaal van de boerenjongen José, die in de ban raakt van de verleidelijke sigaretten- en ruziemaakster Carmen. Samen met het Syrène Saxofoonkwartet, en de dans, zang en gitaar van het flamenco-ensemble ‘Flamenco con mil Amores’ komt het verhaal van hun wanhopige liefde tot leven. De versie van theatermaker Frank Groothof uit 1994 in een nieuw jasje. Voor kinderen van 7 tot 77 jaar. Jurken, bloemen, waaiers en … de hakke-takken… alles mag op en aan.

Flamenco con mil Amores

Naast flamencodansen laat Antje ook al een aantal jaar haar flamenco stem horen. In het gezelschap ‘Flamenco con mil Amores’ (‘van ganser harte!’) geeft zij samen met andere danseressen vooral aandacht aan meerstemmige zang als essentieel bestanddeel van het flamenco-optreden. Een boeiend spektakel van dans en muziek.

Grupo Azules

Met de groep ‘Grupo Azules’ heeft Antje een heel persoonlijke statement gemaakt over haar beleving van de flamenco en zijn kracht en magie. ‘Grupo Azules’ is een internationaal gezelschap waarin maar liefst vier nationaliteiten met elkaar verbonden zijn. Groepsleden uit Spanje, Argentinië, Duitsland en Nederland geven in een spectaculaire dans- en muziekvoorstelling een geheel eigen interpretatie van de oervormen van de flamenco.

Battle por Fiesta

In samenwerking met vooraanstaande flamencodocenten én Hip Hop dansers ontwikkelde Antje het gezelschap Battle por Fiesta‘Battle por Fiesta’ is een uitdagende flamenco-hiphop voorstelling over ritme, passie en jezelf zijn. Beide werelden komen samen in een ‘battle’ die de competitie overstijgt en een ware ‘fiesta’ wordt.