Flamencoworkshops op maat

Antje organiseert regelmatig workshops dans, zang, feestelijke bulerias, of Villancicos (Kerstliederen) zingen. Swing, timing, strak ritme, mooi geluid, passend repertoire, gevoel voor elkaar en het geheel… dit en meer zijn belangrijke tools om samen (flamenco)muziek te kunnen maken en van flamencomomenten te genieten. Het is geen kwestie van genen maar van leren en veel samen doen!

Zzoniquete, zang & ritme workshop

ZZONIQUETE is een zang & ritme workshop vol soniquete flamenco voor iedereen die zich in de muzikale basis van de flamenco wil verdiepen. De zzoniquete workshops zijn een speelse benadering om flamenco muzikaal en in zijn geheel te begrijpen. Leer aanstekelijke refreinen zingen, swingend klappen en aanmoedigen met passende jaleos. Ontwikkel je gehoor door te luisteren naar de verschillende nuances en je lijf te gebruiken om uiteindelijk op een adembenemend stuk muziek te kunnen surfen … als een surfer op een prachtige golf! Zzoniquette is de perfecte workshop op festivals, culturele zondagen of als special ter afsluiting van het seizoen etc. Graag geef ik deze heerlijke workshop ook in jouw stad, school, bedrijf of op je feestje!

Neem contact op voor meer informatie en mogelijkheden: info@azules.nl of via het contactformulier.

Feestjes, optredens en workshops voor bedrijven

Antje Herber voor je feest of heidag. Flamenco gaat over verbinden, luisteren naar elkaar, samenwerken, maar vooral plezier hebben. Van korte workshops waar je de eerste passen van een Sevillanas leert, tot uitgebreide zangworkshops met Villancos (Kerstliederen). Een bijzondere ervaring die voor een leuke verbinding van de groep zorgt. Succes verzekerd!

Neem contact op voor meer informatie en mogelijkheden: info@azules.nl of via het contactformulier.