Online concert Azules & Friends op Flamenco Festival Rotterdam 2020

Speciaal voor de ‘flamencomomentjes’ van Flamenco Festival Rotterdam brachten Azules&Friends op 20 juni, een live opgenomen flamenco-concert online.

Zoals jullie weten kon het Flamenco Festival Rotterdam dit jaar helaas niet doorgaan. Om toch het festivalgevoel in stand te houden delen we regelmatig ‘flamencomomentjes’. Filmpjes en beelden van artiesten en docenten zijn te zien op onze sociale media kanalen en op de website. Kers op de taart is een live opgenomen flamencoconcert van Azules & Friends. Te zien vanaf 20 juni.

FFR Youtube Azules & Friends

Kijk via Facebook of YouTube

Bruggen die ons verbinden
“A ti te pondria, un puente pa’ que pasaras de tu casita a la mia.” Een oeroude flamenco-tekstregel en kern van het programma van Azules&Friends. Luisteren en zoeken naar de bruggen die ons verbinden met elkaar en met het publiek. De bruggen waarop de inspiratie binnen wandelt.

Azules & Friends
Antje, Juan, Jurgen en Juri werken al jaren in de flamenco samen. De warme en gezellige sfeer die zij weten neer te zetten, opent de deuren voor een hartverwarmende muzikale belevenis waarin alle facetten van de flamenco aan bod komen.
Antje Herber (dans, zang), Juán Peñas (zang), Jürgen Rijkers (gitaar, zang), Juri Kuefner (percussie