Workshop Bulerias de Jerez | Utrecht

Kom naar onze vrolijke buleriasdag in Utrecht

Een uitnodiging aan alle alle flamenco-liefhebbers. Workshops bulerias de Jerez, klappen, zingen en dansen, voor beginners en gevorderden. Docenten Angie Yagüe Leon en Antje Herber, met live begeleiding van El Falu de Cadiz (zang) en Jürgen Rijkers (gitaar).

Programma

PATAITA POR BULERIAS 12:00 – 14:00

In het eerste deel van de workshop ontdekken we hoe we kunnen klappen op het ritme van Bulerías en waar we de accenten op de juiste plaatsen kunnen toevoegen. We kijken ook naar hoe we aanmoediging (Jaleos) kunnen geven zoals op een authentiek flamencofeest. (40 min)

In het tweede deel van de workshop verdelen we de groep in twee groepen:

  1. Beginnersgroep geschikt voor iedereen die nog nooit heeft gedanst, inclusief gitaristen, zangers, klappers en flamencofans!!!
  2. Gemiddeld-gevorderde groep voor degenen die ervaring hebben met het dansen van Bulerías.

In dit tweede deel van de workshop leer je basisstappen van Bulerías om met vertrouwen een “letra por bulerías” te dansen op een flamencofeest. We worden begeleid door gitarist Jürgen Rijkers. (1 uur 20 min)

FIESTA DE BULERIAS 14:30 – 16:00

We zullen een authentiek buleríasfeest nabootsen met zanger Falu de Cadiz en gitarist Jürgen Rijkers. Je krijgt de kans om een pataíta por bulerías te dansen en te oefenen die je hebt geleerd in de eerste workshop. Samen creëren we de geweldige sfeer om te genieten, plezier te hebben, te delen en je op je gemak te voelen zodat je kunt meegaan met de flamenco bulerías vibes. Het zal voelen alsof je rechtstreeks naar Jerez bent getransporteerd! Deze workshop is ook open voor mensen die niet aan de eerste workshop hebben deelgenomen. (1 uur 30 min)

  • Prijs: Hele dag/2 workshops: €70,- 1 workshop alleen: €40,- | Je ontvangt een tikkie voor de betaling.
  • Locatie: Utrecht, DCU Herenweg 10
  • Datum: 2 juni van  12-16 u
  • Aanmelden: Om je aan te melden, stuur een e-mail naar info@azules.nl met je naam en telefoonnummer. Laat ons ook weten of je een beginner of ervaren danser bent en of je aan beide workshops of slechts één wilt deelnemen.