Schrijf je in voor  Flamencoreis Tacken

Van 8-15 augustus 2021 reizen weer af naar de locatie van flamencodanser / chefkok Guido “El Tallo” in het kleine dorpje Tacken voor onze jaarlijkse flamencoworkshopweek. Schrijf je nu in via het formulier!

Op een prachtige plek, 150 km ten noordwesten van Berlijn ligt een tot flamencovakantieoord verbouwde boerderij, in het dorpje Tacken. Deze mooie locatie wordt gerund door de Berlijnse flamencodanser Guido ‘El Tallo’. Sinds 2018 organiseren we daar dé flamenco zomerweek voor alle flamenco-liefhebbers (dans, zang, gitaar, percussie) in de frisse buitenlucht van het wilde en weidse Noord-Oost-Duitsland. Duik diep in de kern van de flamenco. Leer en geniet van de verbinding die die het samen muzikaal communiceren schept.

De kosten bedragen €595,- all-in. Deze prijs is inclusief alle workshops, het ontbijt en twee heerlijke warme maaltijden per dag (vegetarisch/vegan is mogelijk). Voor uitstapjes in de omgeving vragen we eventueel een extra bijdrage p.p.. Koffie, thee en flessen bronwater zijn gratis, voor andere drankjes betaal je een klein bedrag extra.
Kamperen op het terrein is gratis. Je kan ook overnachten in een kamer:
– Meerpersoonskamer €85,- per week
– Éénpersoonskamer €190,- per week
Deze prijzen zijn inclusief beddengoed. Gebruik van extra handdoeken kost €5,-.

Meer informatie: flamencovakanties.nl
Aanmelden via: Inschrijfformulier flamencovakantie 2021 Tacken