Flamencoreizen

Flamencoreizen 2019

Ook in 2019 kun je weer met ons mee gaan op een gezellige flamencoreis of naar een leuke workshop! Flamencolessen, zang, dans, gitaar of palmas tijdens een ontspannen vakantie in het buitenland. 

Flamencozomer in Duitsland: 10 – 17 augustus 2019

Nog een paar last -minute plekken!

Dé zomerweek voor alle flamenco liefhebbers. Ook dit jaar weer in Tacken, op de flamenco-boerderij van Guido el Tallo in het voormalige Oost-Duitsland. Workshops zang, dans, gitaar, cajón en palmas. Er is veel aandacht voor het muzikale samenspel, heerlijk eten en tijd om vrienden ontmoeten. Genieten van ruimte en natuur, uitstapjes naar de omgeving, zwemmen in een bosmeer, kampvuur en buiten yoga. Kom kamperen of slaap in de vertrekken van de boerderij. Docenten: Antje Herber – dans, Jürgen Rijkers – gitaar, Juri Kuefner – percussie, Juan Cardenas – zang

Meer informatie en aanmelden: flamencovakanties.nl/duitsland/

Zang- en yogaweekend in Polen: 31 oktober – 3 november

Zang- en yogaweekend in Paleis Stonsdorf (Staniszów). Op het programma Klezmer, Pools, Flamenco (villancicos); wellness in Paleis Stonsdorf, wandelen in de Westelijke Karpaten.
Meer informatie en aanmelden: flamencovakanties.nlinfo@azules.nl


Zet 8 t/m 15 mei 2020 vast in je agenda!
Flamencoreis Sevilla 2020

Flamenco Festival Rotterdam en Antje Herber presenteren: Tijdens de de Sevilla-reis van 2020 richten wij ons volledig op het gezamenlijk flamenco beleven. Met een nieuwe programma bieden we deelnemers een diepe duik in de ‘Bulerias por Fiesta’.

Wat gaan we doen? 
We gaan terug naar de essentie met de bulerias por fiesta lessen van Javier Heredia. Een docent met engelengeduld die helemaal thuis is in zowel dans als zang. Daarnaast staan technieklessen bij één van de maestro’s uit Sevilla op het programma (naam wordt later bekend gemaakt).
Een ander programma onderdeel is het samen muziek maken. Je leert swingend klappen, roepen en speelse refreintjes die iedereen gemakkelijk mee kan zingen. De week wordt afgesloten met een spetterende fiesta.
Verder nemen we je tijdens korte stadswandelingen mee naar historische wijken, zoals Triana, Macarena en Santa Cruz, waar we mooie flamencowinkels, authentieke barretjes en bijzondere flamencolokalen en theaters bezoeken.