El Pub Flamenco nu ook in Utrecht

De populaire EL PUB FLAMENCO avonden komen naar Utrecht. Vrijdag 8 november in Theaterhuis De Berenkuil. Optreden, workshop en open podium.

Utrecht was ooit dé bruisende flamenco-metropool van het Noorden. De flamenco in Utrecht heeft moeilijke jaren gekend door het verdwijnen van Centro Flamenco Utrera en Rasa, maar daar komen gelukkig mooie dingen voor in de plaats!

Fijne kneepjes
El Pub Flamenco, met de vertrouwde formule: een flamenco-concert met aansluitend een open podium; een sessie voor professionals en amateurs.
Voorafgaand aan het concert is er een bulerias por fiesta-workshop van 18:30 tot 19:30, waarbij alle 4 de artiesten jullie coaches zijn en waar je de fijne kneepjes van het muzikaal communiceren por bulerias kan leren! Vamos allá!

Programma
Aanvang 20:00 uur met: Antje Herber (dans), Jürgen Rijkers (gitaar), Rafaël Galvan Reyes ‘El Falu’ (zang) en Ron van Holland ‘el Cajarron’ (percussie). Uiteraard is er mogelijkheid om na de voorstelling zelf een dansje te wagen onder het genot van een drankje. Kom dus allemaal in Spaanse sfeer en reserveer!

Kaartverkoop
Kaarten voor zowel de workshop als de voorstelling €25,00. Alleen de voorstelling €12,50. Reserveer snel via e-mail: ronvanholland@hotmail.com. Let op! Het afrekenen van je reservering mag op de dag van de voorstelling maar kan alleen contant.

Wij hebben er zin in! Jullie ook? Zegt het voort en deel!
Groeten Antje en Ron .