Flamencoreizen 2019

Ook in 2019 kun je weer met ons mee gaan op een gezellige flamencoreis of naar een leuke workshop! Flamencolessen, zang, dans, gitaar of palmas tijdens een ontspannen vakantie in het buitenland. 

Zang- en yogaweekend in Polen
31 oktober – 3 november

Zang- en yogaweekend in Paleis Stonsdorf (Staniszów). Op het programma Klezmer, Pools, Flamenco (villancicos); wellness in Paleis Stonsdorf, wandelen in de Westelijke Karpaten.
Meer informatie en aanmelden: flamencovakanties.nlinfo@azules.nl


Flamencoreis Sevilla 2020
8 t/m 15 mei 2020

Flamenco Festival Rotterdam en Antje Herber presenteren: Tijdens de de Sevilla-reis van 2020 richten wij ons volledig op het gezamenlijk flamenco beleven. Met een nieuwe programma bieden we deelnemers een diepe duik in de ‘Bulerias por Fiesta’.

Wat gaan we doen? 
We gaan terug naar de essentie met de bulerias por fiesta lessen van Javier Heredia. Een docent met engelengeduld die helemaal thuis is in zowel dans als zang. Daarnaast staan technieklessen bij één van de maestro’s uit Sevilla op het programma (naam wordt later bekend gemaakt).
Een ander programma onderdeel is het samen muziek maken. Je leert swingend klappen, roepen en speelse refreintjes die iedereen gemakkelijk mee kan zingen. De week wordt afgesloten met een spetterende fiesta.
Verder nemen we je tijdens korte stadswandelingen mee naar historische wijken, zoals Triana, Macarena en Santa Cruz, waar we mooie flamencowinkels, authentieke barretjes en bijzondere flamencolokalen en theaters bezoeken.