Flamenco voor beginners in Culemborg

Flamencodansen nu eindelijk ook in Culemborg! Vanaf 7 september iedere maandag onder de Watertoren. Ook in Utrecht en Dordrecht starten er weer beginnerscursussen.

Sinds eeuwen fascineert flamenco door zijn magisch samenspel van dans, gitaar en zang, flamenco is door de UNESCO benoemd tot wereldcultuurerfenis. Flamenco is een muzikale ‘melting pot’ waarin de invloed van Indiers, Moren, Joden, Gitanos en de oude bewoners van Spanje versmolten zijn tot een nieuwe uiting.

De kracht, energie en expressiviteit maar ook diepe sereniteit die van deze kunst uitgaat laten een onuitwisbare indruk achter bij degenen die ermee in aanraking komen, actief of passief. Veraf van alle gangbare clichés van temperamentvolle “Carmen’s” en vurige macho’s is de flamenco een wereld van prachtige poëzie, muziek, fascinerende ritmes en adembenemende dans.

Beginnerscursussen
Nieuwsgierig? Vanaf september 2020 starten de flamencolessen voor beginners in Utrecht, Domplein 4 (1 september), Culemborg, Pompgebouw achter de Watertoren (7 september) en Dordrecht (19 september).

Kijk op azules.nl/flamencolessen voor meer informatie en meld je meteen aan!