Optreden

Optreden

Ana Azules treedt op in vele formaties en staat garant voor een avondje intense flamenco. Voor informatie en boekingen klikt u hier. Lees hieronder over haar projecten en dansgezelschappen.

Carmen

Antje is te zien én horen als Carmen in de voorstelling van Frank Groothof. Carmen is het verhaal van de boerenjongen José, die in de ban raakt van de verleidelijke sigaretten- en ruziemaakster Carmen. Samen met het Syrène Saxofoonkwartet, en de dans, zang en gitaar van het flamenco-ensemble ‘Flamenco con mil Amores’ komt het verhaal van hun wanhopige liefde tot leven. De versie van theatermaker Frank Groothof uit 1994 in een nieuw jasje. Voor kinderen van 7 tot 77 jaar. Jurken, bloemen, waaiers en … de hakke-takken… alles mag op en aan.

Grupo Azules

Met de groep ‘Grupo Azules’ heeft Antje een heel persoonlijke statement gemaakt over haar beleving van de flamenco en zijn kracht en magie. ‘Grupo Azules’ is een internationaal gezelschap waarin maar liefst vier nationaliteiten met elkaar verbonden zijn. Groepsleden uit Spanje, Argentinië, Duitsland en Nederland geven in een spectaculaire dans- en muziekvoorstelling een geheel eigen interpretatie van de oervormen van de flamenco.

Battle por Fiesta

Daarnaast ontwikkelde Antje in samenwerking met vooraanstaande flamencodocenten én Hip Hop dansers het gezelschap Battle por Fiesta. ‘Battle por Fiesta’ is een uitdagende flamenco-hiphop voorstelling over ritme, passie en jezelf zijn. Beide werelden komen samen in een ‘battle’ die de competitie overstijgt en een ware ‘fiesta’ wordt.

 Flamenco con mil  Amores

Naast flamenco dansen laat Antje ook al een aantal jaar haar flamenco stem horen. In de gezelschap ‘Flamenco con mil Amores’ heeft zij samen met andere danseressen de meerstemmige zang als essentieel bestanddeel van de flamenco optreden ingebracht. Een boeiend spektakel van dans en muziek.