El PUB Flamenco Utrecht komt terug!

Na de noodgedwongen pauze van het afgelopen half jaar trappen we het nieuwe seizoen af op 4 september 2020 met o.a. Claudia Karapanou en Lucas Arango.

We zijn erg blij dat niemand minder dan het leuke en talentvolle koppel –Claudia Karapanou en Lucas Arango zelfs met de verzwaarde voorwaarden, naar onze Pub willen komen. De zang wordt verzorgd door heldere ster van eigen bodem – Erminia Fernández Córdoba!

Optreden
‘El Pub Flamenco’ is een flamenco avond met een knallende voorstelling door 3 geweldige artiesten uit binnen- en buitenland. In het voorprogramma is er voor semi/professionals en gevorderde amateurs de mogelijkheid om zich te laten zien op het ‘open podium’.

Workshop
Voorafgaand aan het concert is er een TANGOS por fiesta-workshop waarbij alle 3 de artiesten jullie coaches zijn en waar je de fijne kneepjes van het muzikaal communiceren in het Tangos compás kan leren! Vamos allá!

2 voorstellingen
Ivm de covid19 maatregelen is er slechts plaats voor 30 toeschouwers in de sfeervolle zaal van Theaterhuis de Berenkuil. We gaan daarom 2 x dezelfde voorstelling op de avond aanbieden:
Voorstelling 1: aanvang 19:15 uur | Voorstelling 2: aanvang 21:15 uur

Info & Reserveren

  • datum: 4 september 2020 | locatie: Theaterhuis de Berenkuil, Utrecht
  • voorstelling: 19.15 uur & 21.15 uur, entrée: € 17,50 incl. drankje
  • workshop: 18:00-18:50, Tangos Por Fiesta, kosten: € 12,50
  • kaarten voor zowel de workshop ‘Por Tangos’ als de voorstelling €30,00. (incl. drankje), alléén voorstelling € 17,50 (incl. drankje)

Kom dus allemaal in de Spaanse sfeer en reserveer!
Reserveer je ticket via email naar ronvanholland@hotmail.com. Vermeld naam, aantal personen en de tijd van voorstelling. Het afrekenen van je reservering mag op de dag van de voorstelling maar kan alleen contant.

Wij hebben er zin in! Jullie ook? Zeg het voort en deel!