UITGESTELD – AROMAS Kersteditie 2020!

Wij keken uit naar het optreden aankomende zondag maar dat kan natuurlijk ook niet doorgaan helaas. Wij proberen een nieuwe datum in 2021 te prikken. Zo gauw er iets bekend is krijg jullie bericht.

We sluiten dit jaar feestelijk af met een aangepaste eindejaarsvoorstelling in de Torenzaal van DUMS. Zang van Yota Baron en Juan Peñas. Flamencoleerlingen van Antje Herber en Mascha Meijman dansen 4 korte shows voor een klein publiek.

In korte voorstellingen van een half uurtje laten 2 groepen de dans zien die ze het afgelopen jaar geleerd hebben. Ook zullen de Spaanse zangers een authentiek Spaans kerstlied (villancicos) brengen.

Programma

  • 13:30 uur: show 1: Solea met bata Mascha, Villancicos en Tangos Antje
  • 14:30 uur show 2: Peteneras met bata Mascha, Villancicos en Tientos Antje
  • 15:30 uur show 3: Cantiñas met bata Mascha, Villancicos en Tientos Mascha
  • 16:30 uur show 4: Alegrias Mascha, Villancicos en Cantiñas Antje

Info
Entree: Kaartjes kosten 5 euro via leerlingen, bij docenten te koop (alleen contant).
Locatie: Torenzaal, DUMS: Domplein 4, 3512 JC Utrecht
Coronaproof: Het publiek komt in kleine groepjes binnen. Per show, kunnen we maximaal 15 man toelaten. Er zullen niet meer dan 30 personen (publiek, muzikanten en dansleerlingen) in de zaal aanwezig zijn. Na iedere show, zal de ruimte geventileerd worden.
De Torenzaal is een grote zaal, waarin men genoeg afstand kan houden. In de muziekschool zijn de routes duidelijk aangegeven en kan men makkelijk van de ingang naar de zaal lopen en daarna direct door naar de uitgang, zodat men veilig naar de korte voorstellingen kan komen.