AROMAS 2022

Zondagmiddag 26 juni, presenteren onze leerlingen zich in alle pracht met hun spetterende flamencodans. Na de voorstelling flamencofeest in de bar van Parnassos.

Al jaren zorgt de AROMAS flamenco-voorstelling voor een spetterende afsluiting van het flamenco-cursusseizoen in Utrecht. Enthousiaste leerlingen van Antje Herber, Mascha Meijman en Romina Toroz laten zich onder begeleiding van gepassioneerde flamencomuzikanten in een authentieke setting op het podium zien. We hebben deze fantastische bijeenkomsten even moeten missen, maar nu komen wij met hernieuwd enthousiasme weer bij jullie terug. Dit jaar wilden we daarom extra uitpakken, door de voorstelling in 3! delen op te splitsen.

Programma

  • 15.15 tot 16.15 – Flamencotheatershow, Theater Parnassos: Losse kaart 10 euro, contant te voldoen voor 26 juni.
  • 16.45 tot 17.45 – Tablao flamenco, Bar foyer Parnassos: Losse kaart 10 euro, contant voldoen voor 26 juni.
    Passe-partout Theatershow en Tablao: 15 euro, contant te voldoen voor 26 juni.
  • 18.00 tot 20.00 – Peña, Bar foyer Parnassos (laat je zien/horen!) vrijwillige bijdrage.

Vanaf 18 u is er een afterparty in de vorm van een spontaan flamencofeest + tapas eten in de bar/foyer van Cultureel centrum Parnassos. Breng je lekkerste tapas mee! NB GEEN drankjes! Ook zal er een kleurrijke flamencovrijmarkt mogelijk gemaakt worden, waar je je (oude)flamencospullen kunt weggeven of doorverkopen.

Muzikale medewerking

Erminia Fernández Córdoba, Juan Peñas, Stefan Kwa, Martin van Mourik, Timen van den Berg en Berthold van Maris.

Kaartverkoop

Via Antje Herber antje.herber@gmail.com en Mascha Meijman masflamenco@hotmail.com. Losse kaarten 10 euro, passe-partout 15 euro (alleen contant)