Flamenco tijdens Utrecht Danst Winterfestival

Evenementgegevens


Op zaterdag 25 januari vindt het Utrechts Danst Winterfestival plaats. Het festival bestaat uit workshops en een open podium en biedt iedereen een plek om (beter) te leren dansen en andere dansliefhebbers te ontmoeten. Maak kennis met flamenco, of kom s ’avonds naar het optreden van leerlingen van o.a. Azules. Blok deze datum dus nu alvast in je agenda!

Workshop programma

Workshops starten om 10.30 uur, 13.00 uur en 15.00 uur en vinden plaats op diverse (dans)locaties in Utrecht!
Kom b.v. kennismaken met flamenco om 13:00 in Theaterhuis de Berenkuil, Biltstaat 166 Utrecht.
Tickets 10,- (kinderen) / 15,- (volwassenen)/ Combiticket (workshop & open podium) €20,-.

Open Podium in ZIMIHC theater Stefanus (avond)

Korte presentaties en impressies van dansscholen en dansgezelschappen uit Utrecht, gekoppeld aan een avond waar dansers en dansliefhebbers elkaar kunnen ontmoeten. Met presentaties van (ovb): Argentijnse Tango Anna Rosa, Azules, Dansschool Mizou, DCU, Dedine Ballet and Movement Arts, Heat, Iris van Peppen, Joliette, Luna Zeller, Sasha, Tafel 9, Yazila Alhambra.
Tickets 7,50 / Combiticket (workshop & open podium) €20,-.

Info
Kaarten reserveren, blokkenschema en programma via de website van ZIMHC: www.zimihc.nl/agenda/utrecht-danst-winterfestival/

Initiatief
Het festival is een initiatief van DCU, Dansschool Mizou en Azules in samenwerking met ZIMIHC. Het plan is ontstaan tijdens een netwerkbijeenkomst van het programma Utrecht Danst van ZIMIHC en geinspireerd op het Dans – festival voor iedereen wat in januari 2019 georganiseerd werd door DCU en UCK.