El Pub Flamenco Utrecht |  Theaterhuis de Berenkuil

EvenementgegevensDe populaire PUB FLAMENCO avonden uit Den Haag komen naar Utrecht. Vanaf vrijdag 8 november in Theaterhuis De Berenkuil. Met optreden, workshop en open podium.

Fijne kneepjes
El Pub Flamenco, met de vertrouwde formule: een flamenco-concert met aansluitend een open podium; een sessie voor professionals en amateurs. Voorafgaand aan het concert is er een bulerias por fiesta-workshop van 18:30 tot 19:30, waarbij alle 4 de artiesten jullie coaches zijn en waar je de fijne kneepjes van het muzikaal communiceren por bulerias kan leren! Vamos allá!

Programma
Aanvang 20:00 uur met: Antje Herber (dans), Jürgen Rijkers (gitaar), Rafaël Galvan Reyes ‘El Falu’ (zang) en Ron van Holland ‘el Cajarron’ (percussie). Uiteraard is er mogelijkheid om na de voorstelling zelf een dansje te wagen onder het genot van een drankje. Kom dus allemaal in Spaanse sfeer en reserveer!

Kaartverkoop
Kaarten voor zowel de workshop als de voorstelling €25,00. Alléén voorstelling €12,50. Reserveer snel via e-mail: ronvanholland@hotmail.com. Let op! Het afrekenen van je reservering mag op de dag van de voorstelling maar kan alleen contant.

Wij hebben er zin in! Jullie ook? Zegt het voort en deel!
Groeten Antje en Ron .