2e Pub Flamenco Utrecht |  Romina Toroz, Juan Peñas en Vicente Santiago

EvenementgegevensHet nieuwe jaar goed van start met de 2e editie van PUB Flamenco Utrecht. Op 31 januari 2020 kun je genieten van een optreden van Cuadro Flamenco – Romina Toroz, Juan Peñas en Vicente Santiago!  

Fijne kneepjes
El Pub Flamenco bestaat uit de vertrouwde formule van flamenco-concert en aansluitend een open podium; een sessie voor professionals en amateurs. Voorafgaand aan het concert is er een Tangos por fiesta-workshop, waarbij alle 3 de artiesten jullie coaches zijn en waar je de fijne kneepjes van het muzikaal communiceren in tangos compás kan leren! Vamos allá!

Programma
18:30 – 19:45 uur: Workshop Tangos por fiesta
20:15 uur:  Open Podium
20:30 uur: Aanvang voorstelling met Romina Toroz (dans), Vicente Santiago (gitaar), Juan Peña (zang). Uiteraard is er mogelijkheid om na de voorstelling zelf een dansje te wagen onder het genot van een drankje. Kom dus allemaal in Spaanse sfeer en reserveer!

Kaartverkoop
Kaarten voor zowel de workshop als de voorstelling €25,00 | Alléén voorstelling €12,50 | Reserveer snel via e-mail: ronvanholland@hotmail.com. | Let op! Het afrekenen van je reservering kan ter plekke maar alleen contant!

Wij hebben er zin in, jullie ook? Zegt het voort en deel!
Groeten Antje en Ron.