Erminia Férnandez Córdoba en Arturo Ramón
Aromas 2019
Geannuleerd – 3e PUB Flamenco Utrecht

Ivm de maatregelen tegen het Coronavirus is de Pub flamenco van 27 maart geannuleerd. We gaan op zoek naar een nieuwe datum.

De 3e Pub Flamenco Utrecht is op 27 maart, met een vermakelijke Flamenco PUBQUIZ en optreden van Erminia Férnandez Córdoba, Arturo Ramón en Mascha Meijman.

Er zijn weinig Cuadros Flamencos in Nederland zo mooi en zo geraffineerd op elkaar ingespeeld als deze 3 artiesten. Het is iedere keer een feest voor oren en ogen om hun te zien optreden. Naast flamenco maestros zijn Arturo en Erminia ook oprichters en drijvende kracht achter de Pub Flamenco Den Haag.

Flamenco pub-quiz
Voorafgaand aan het concert: De 1e Nederlandse FLAMENCO PUBQUIZ! Een gezellig, leerzaam en grappig voorafje, in elkaar gezet door alle 3 artiesten m.m.v. Antje Herber. Deelname voor iedereen mogelijk, er lonken leuke prijzen!

El Pub Flamenco
‘El Pub Flamenco’ is een flamenco-avond met een knallende voorstelling door 3 geweldige artiesten uit binnen- en buitenland. In het voorprogramma is er voor semi/professionals en gevorderde amateurs de mogelijkheid om zich te laten zien op het open podium.

Programma
18:30 uur Bar open
19:00 Flamenco Pubquiz
20:15 uur Open Podium
20:30 uur Begin Voorstelling
Kom dus allemaal in de Spaanse sfeer en reserveer!!!

Info en reserveren
Datum:
27 maart 2020 | Locatie Theaterhuis de Berenkuil, Biltstraat 166, Utrecht | Kaarten voor Pubquiz en voorstelling €15,00 | Reserveren via email: ronvanholland@hotmail.com. | Afrekenen van je reservering mag op de dag van de voorstelling.

Wij hebben er zin in! Jullie ook? Zeg het voort en deel!