Flamencoreizen

Flamencoreizen 2018

AUGUSTUS

Flamencovakantie in Prignitz, Duitsland

Flamenco samen beleven en leren, Tangos en Bulerias por fiesta!

Wanneer
11-18 augustus 2018: Vakantieweek op de flamenco-boerderij van Guido el Tallo in Tacken (Prignitz), Duitsland. zang, dans, gitaar, percussie, palmas, yoga – met Antje Herber, Jürgen Rijkers en Juri Küfner.

INFO EN AANMELDEN: flamencovakanties.nlinfo@azules.nl

SEPTEMBER

Flamenco & yoga in Sevilla en Cadiz

Ook dit jaar organiseert Antje samen met de organisatoren van Flamenco Festival Rotterdam, Sjaak en Femke (Pacific Enterprises Unlimited), een flamenco-yoga-reis. Dit jaar doen we Sevilla en Cadiz aan. Dé kans om je in een gezellige groep een week lang onder te dompelen in de magie van flamenco, de kracht van yoga en de schoonheid van Sevilla.

Voor wie: zowel beginners als doorgewinterde experts
Wat: stel de herfst nog even uit in Sevilla. Met heerlijke ontbijtjes in de zon, wake-up-yoga op het dakterras, flamencolessen bij topdocenten, gezellige uitjes, prachtige flamenco-optredens, feestjes, Sevillanas dansen, een bruisend uitgaansleven, culinaire verwennerijen en shoppen in de mooiste (flamenco)winkels.

Wanneer
SEVILLA + CADIZ
15 – 23 september 2018: Flamenco-Yoga-Reis naar SEVILLA + CADIZ, voor ervaren dansers. Flamencolessen bij Ramon Martinez, Eduardo Guerrero, bezoek aan Bienal de Flamenco!

SEVILLA
23 – 30 september 2018:
Flamenco-Yoga-Kennismakingsreis naar SEVILLA, voor beginners/mensen die net begonnen zijn met flamenco dansen/zingen. Flamenco dans lessen, muzikale lessen, yoga op het dakterras, verdiepende achtergrond lessen, Sevillanas dansen, stadsrondwandelingen, bezoek aan voorstellingen van de Bienal de Flamenco en nog meer

Sevilla is een culturele parel die flamencoliefhebbers oneindig veel te bieden heeft. Voor deze reis in een gezellige groep van +/- 20 mensen selecteren wij voor jullie de allerbeste docenten, logeerplaatsen, terrasjes en voorstellingen.

INFO EN AANMELDEN: flamencovakanties.nlinfo@azules.nl / info@peu.nu